söndag 4 maj 2008

Childnet, en "välgörenhetsorganisation" som propagerar för IFPI

Den så kallade välgörenhetsorganisationen Childnet, har blivit propaganda kanal för IFPI, dvs musikindustrins torpeder. Nu har de nämligen dragit igång en kampanj för att "varna barn för att ladda ned illegalt".

Man kan ju skönja att IFPI betalat en rejäl hacka för att trycka upp foldrarna som ska delas ut åt barn i 21 olika länder. Foldrarna gör sitt bästa för att promota legala nedladdningssiter som iTunes och snacka skit om LimeWire. Det är en klassisk propaganda folder, designad att påverka lättlurade barn och dess föräldrar. Väckelsepropaganda från musikindustrin är en bra beskrivning på eländet, då det även förekommer ungdomar som berättar att de tidigare använd fildelningstjänster, men aldrig insett hur fel de gjorde... SUCK!!! Hoppas svenska barn och föräldrar vet bättre än att gå på sådana hjärntvättsförsök...

Den som bemödar sig gå till deras hemsida kommer att kunna läsa ett pressmeddelande som lovordar deras initiativ, där de fått Ronan Keating att stödja det (No shit!? Varför gör han det månne? Vill bli ännu rikare alltså istället för att göra äkta välgörenhet och släppa sina verk fria på nätet...) och även ansvarig EU-kommisionär uttalar sig positivt, samt en företrädare för musikindustrin... Kan det bli tydligare propaganda?

Inga kommentarer: